Ligji për Prokurori Publike sot para deputetëve
Sharr Travel

Ligji për Prokurori Publike sot para deputetëve

Për në orën 11:00 është caktuar seanca kuvendare për Propozim-ndryshimet në Ligjin për Prokurori Publike.

Kuvendi dje me vonesë e nisi debatin mbi Ligjin për Prokurori Publike por u ndalua dhe u caktua për ditën e sotme

Për në orën 11:00 është caktuar seanca kuvendare për Propozim-ndryshimet në Ligjin për Prokurori Publike.

Kuvendi dje me vonesë e nisi debatin mbi Ligjin për Prokurori Publike por u ndalua dhe u caktua për ditën e sotme