Kumanovë, qeveria ashpërson masat për parandalimin e koronavirusit

Kumanovë, qeveria ashpërson masat për parandalimin e koronavirusit

Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti për Shëndet Publik janë angazhuar që të ndërmarrin masa më intensive në gjithë rajonin e Kumanovës, pasi një nga pacientët që ndërroi jetë është nga ky qytet, por edhe një numër i të prekurve me coronavirus janë prej atje.

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe, dje deklaroi se me këto masa duhet të ndërpriten lëvizjet brenda qytetit dhe të Kumanovës me komunat tjera, me qëllim që të jetë një formë karantine

Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti për Shëndet Publik janë angazhuar që të ndërmarrin masa më intensive në gjithë rajonin e Kumanovës, pasi një nga pacientët që ndërroi jetë është nga ky qytet, por edhe një numër i të prekurve me coronavirus janë prej atje.

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe, dje deklaroi se me këto masa duhet të ndërpriten lëvizjet brenda qytetit dhe të Kumanovës me komunat tjera, me qëllim që të jetë një formë karantine.