Maqedoni, ndalohet lëvizja e qytetarëve në fundjavë

Maqedoni, ndalohet lëvizja e qytetarëve në fundjavë

Qeveria e Maqedonisë Veriore gjatë seancës së sotme solli vendime për masa më rigoroze gjatë fundjavës, me këtë që do të zgjatet edhe ora policore dhe do të vlej nga ora 16:00 deri në ora 05:00 të mëngjesit.

Rregullorja e re vlen vetëm për ditën e shtunë dhe të diel.


MË SHUME NGA Rajoni