14 policë nga 103 të izoluarit rezultuan pozitiv në Covid-19

14 policë nga 103 të izoluarit rezultuan pozitiv në Covid-19

14 policë nga 103 të izoluarit rezultuan pozitiv në Covid-19, 8 prej tyre janë nga njësiti i EBR-së.

Megjithatë akoma nuk është e njohur se si ata erdhën në kontakt me personat e infektuar me Covid-19. Jozyratrisht në mesin e të infektuarve ka edhe nga qyteti i Ohrit.

103 pjesëtarëve të policisë u është shqiptuar masa e izolimit. Akoma nuk dihen detaje se si erdhi deri tek kontakti me të infektuar me Covid-19, megjithatë 103 pjesëtarët e policisë që janë futur në izolim vijnë nga Shkupi, Tetova dhe qytetet tjera të vendit dhe bëhet fjalë për pjesëtarë të njësitit për intervenim të shpejtë EBR.