37 raste të reja me COVID-19 në Maqedoni të Veriut
Sharr Travel

37 raste të reja me COVID-19 në Maqedoni të Veriut

Në 24 orët e fundit në Maqedoni të Veriut janë regjistruar 37 raste të reja me COVID-19, ndërsa janë bërë plot 508 teste.

Ndërkohë janë shëruar 11 pacientë dhe nuk ka pasur asnjë viktimë.

Rastet janë regjistruar në qytetet e mëposhtme:

Shkup 12

Kumanovë 8

Shtip 2

Prilep 2

Tetovë 7

Strugë 4

Ohër 2


MË SHUME NGA Rajoni