Protokoll policor për hyrje dhe dalje nga Maqedonia gjatë karantinës
Sharr Travel

Protokoll policor për hyrje dhe dalje nga Maqedonia gjatë karantinës

Policia publikoi protokollin sipas të cilit duhet të veprojnë qytetarët që do të hynë apo dalin nga vendi gjatë karantinës 80 orëshe për disa qytete si dhe ndalesa për lëvizje për një pjesë të qyteteve.

“Qytetarët që do të hynë në shtet me test të vlefshëm dhe negativ PSR, do të mund të merren nga vendkalimet kufitare, ndërsa personat që i marrin këta duhet paraprakisht ta paraqesin këtë në nr. 192 ku do t’i lënë të dhënat e kërkuara”, shprehen nga MPB

Ata shtojnë se njëjta vlen edhe për qytetarët që dalin nga vendi (me dokumentim të vlefshëm, bileta avioni), përkatësisht personat që i transportojnë duhet të paraqiten në numrin 192./Telegrafi