Janë sanksionuar 474 persona për mosmbajtje të maskës në 24 orët e fundit
Sharr Travel

Janë sanksionuar 474 persona për mosmbajtje të maskës në 24 orët e fundit

Gjatë 24 orëve të kaluara, në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 474 shkelje në lidhje me masën për mosmbajtje të mbrojtjes personale në fytyrë, informuan nga Ministria e Punëve të Brendshme.

Nga MPB-ja u bëjnë thirrje qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim që të përballjes me Kovid -19, raporton portali, 'Gazeta.mk.'.