Filipçe: Po vëzhgojmë situatën, kufijtë mbetën të hapur
Sharr Travel

Filipçe: Po vëzhgojmë situatën, kufijtë mbetën të hapur

Sa u përket kufijve, në Komisionin për Sëmundje Infektive, kemi biseduar gjatë uikendit por edhe gjatë ditës së sotme, nuk përjashtohet mundësia që këtyre ditëve të propozojmë disa masa.

Kjo do të varet nga mundësia e rrezikut nga Kosova dhe Serbia, u shpreh ministri Filipçe, njofton NewsTv.

“Nuk përjashtohet mundësia që të propozojmë disa masa, në rast se vlerësojmë se rreziku nga hyrja e qytetarëve të këtyre vendeve në vendin tonë mund të rrezikojnë sistemin tonë”, u shpreh Fjilipçe.