Shekeriska dhe Filipçe në vizitë në Spitalin e Përgjithshëm në Kërçovë
Sharr Travel

Shekeriska dhe Filipçe në vizitë në Spitalin e Përgjithshëm në Kërçovë

Shekeriska dhe Filipçe në vizitë në Spitalin e Përgjithshëm në Kërçovë

Zëvendëskryeministrja dhe Ministrja e Mbrojtjes, Radmila Shekerinska dhe Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe  sot (14:00) do ta vizitojnë Spitalin e Përgjithshëm në Kërçovë, si dhe spitalin që është në ndërtim e sipër 100 metra nga ky objekt shëndetësor.

Sipas paralajmërimeve, me spitalin në ndërtim e sipër, Kërçova do të bëhet me një qendër të re mjekësore, me vlerë prej rreth 200 milionë denarë.