MPB: 422 shkelje për mos-mbajtje të maskës
Sharr Travel

MPB: 422 shkelje për mos-mbajtje të maskës

Gjatë natës së kaluar (09/10.07.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut lidhur me masën për mos-mbajtjen e maskës mbrojtëse janë regjistruar 422 shkelje.

Ministria për Punë të Brendshme apelon deri tek qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria e që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.