Ky është shkupjani që i përzuri maqedonasit derisa fyenin shqiptarët

Ky është shkupjani që i përzuri maqedonasit derisa fyenin shqiptarët

Ditën e djeshme ne lagjen ‘Gjorgje Petrov’ te Shkupit tifo grupi maqedon “Komitet” ofenduan shqiptarët

Ditën e djeshme ne lagjen ‘Gjorgje Petrov’ te Shkupit tifo grupi maqedon “Komitet” ofenduan shqiptarët, por kur disa krushq shqiptarë që mernin nuse u ndalen dhe dolën nga veturat dhe motorët.

Maqedonasit që fyenin shqiptarët ikën nga frika dhe u shpërndanë menjëherë.

Adnani ka thënë se gjuha e urrejtjes nuk është zgjidhje. “Ka ardhur koha që ti themi stop gjuhës së urrejtjes”.

Gazetari Furkan Saliu në rrjetin e tij social ka postuar me video mesazhin e Adnanit: