Maqedonia e Veriut, 702 gjoba për mosmbajtjen e maskës

Maqedonia e Veriut, 702 gjoba për mosmbajtjen e maskës

Gjatë 24 orëve të fundit në Maqedoninë e Veriutë janë regjistruar 702 shkelje për mosmbajtjen e maskës.

Ministria e Punëve të Brendshme e këtij shteti u bën apel qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim mbrojtje nga virusi korona.