Sheqerinska: Është paralajmëruar më herët se do të kemi kulm të ri me covid

Sheqerinska: Është paralajmëruar më herët se do të kemi kulm të ri me covid

Ne nuk do të shohim ushtrinë dhe policinë nëpër rrugë, ushtria do të jetë në ato vende ku do të ketë nevojë për ndihmë, ata do të ndihmojnë për të vendosur rregull në klinika, tha Ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Sheqerinska në për “TV24”.

“Paralajmërimet ishin që nga shtatori se kriza me covid do të arrijë kulme të reja. Numri i njerëzve të infektuar po rritet dhe presioni po rritet.

Sipas studimeve të fundit, mbajtja e maskës është mbrojtja më e mirë, madje edhe më e mirë se vaksina. Numri i testeve është rritur. Është më mirë të gjeni të infektuarit, ndërsa numri i të vdekurve është shqetësues”, tha Sheqerinska.


MË SHUME NGA Rajoni