Moti sot në Maqedoninë e Veriut

Moti sot në Maqedoninë e Veriut

Moti sot në Maqedoninë e Veriut do të jetë me diell. Në orët e mëngjesit do të ketë mjegull nëpër lugina, ndërsa pasdite moti do të jetë stabil.

Temperaturat minimale do të lëvizin prej -5 deri 0 gradë celcius, ndërsa ato maksimale do të jenë në interval prej 8 deri 17 gradë celcius.

Gjatë ditëve të ardhshme, moti pritet të jetë me diell dhe stabil. Temperatura maksimale pritet të arrijë deri 18 gradë celcius.