Greqi, 99 viktima dhe 2018 të prekur nga covid

Greqi, 99 viktima dhe 2018 të prekur nga covid

99 në 24 orët e fundit dhe në total numri i tyre tashmë ka shkuar në 2001 prej fillimit të pandemisë.

Gjithashtu numri i të intubuarve ka shkuar në 608.

Ndërsa numri i të prekurve gjatë ditës së enjte ka qenë 2018 dhe në total gati po kap shifrën prej 100.000 personash.