Maqedoni e V./ Nga 40 milion denarë për Liqenin e Prespës dhe Dojranit

Maqedoni e V./ Nga 40 milion denarë për Liqenin e Prespës dhe Dojranit

Në seancën e djeshme të Qeverisë, u morën vendime shtesë për të aprovuar fonde nga Buxheti i Republikës së Maqedonisë së Veriut për vitin 2021 për të zgjidhur problemet me Liqenet e Dojranit dhe Prespës.

Qeveria aprovoi fonde në vlerë prej 40.000.000 denarë për Komunën e Dojranit, për të zgjidhur problemin me gjendjen e Liqenit të Dojranit dhe 40.000.000 denarë për Komunën e Resnjës, për të zgjidhur problemin me gjendjen e Liqenit të Prespës./Telegrafi/


MË SHUME NGA Rajoni