Maqedonia shënon ulje të numrit të infektuarve me COVID-19

Maqedonia shënon ulje të numrit të infektuarve me COVID-19

Në 24 orët e fundit është shënuar rënie e numrit të infektuarve në Maqedoninë e Veriut.

Nga 2 596 tamponë të kryer, 603 persona kanë rezultuar pozitiv me Kovid-19. Janë shëruar 641 pacientë, ndërsa janë regjistruar 39 viktima. Numri më i madh i tyre në Shkup, ndërsa në Tetovë, Kavadarc, Ohër dhe Strumicë janë regjistruar nga 3 viktima.

 


MË SHUME NGA Rajoni