Arbër Grabovci jep dorëheqje nga kandidatura për kryetar të Pejës

Arbër Grabovci jep dorëheqje nga kandidatura për kryetar të Pejës

Kreu i AAK-së, Ramush Haradinaj ka bërë të ditur se sot ka qëndruar në Pejë, siç e quan ai “në qytetin tim të zemrës ku edhe ka pranuar dorëheqjen nga kandidatura për kryetar të kësaj komune, nga Arbër Grabovci.

Haradinaj përmes një postimi në Facebook ka thënë se pas konsultimeve me kryetarin e degës së Pejës, Arbër Grabovci, i cili këto ditë po përballet me disa sfida të natyrës personale, ka pranuar dorëheqjen e tij nga kandidatura për kryetar të komunës dhe nga detyra e kryetarit të degës.

Shkrimi i tij i plotë:

Sot qëndrova në Pejë, në qytetin tim të zemrës.

Pas konsultimeve me kryetarin e degës së Pejës, Arbër Grabovci, i cili këto ditë po përballet me disa sfida të natyrës personale, kam pranuar dorëheqjen e tij nga kandidatura për kryetar të komunës dhe nga detyra e kryetarit të degës.

Deri në Kuvendin e degës, detyrën e kryetarit do ta ushtrojë njëri nga nënkryetarët, sipas statutit të Aleancës.

Falënderoj përzemërsisht z. Arbër Grabovcin, për angazhimin e tij jetësor në Aleancë dhe e çmoj lartë gatishmërinë e tij për të vazhduar më tej detyrën si asambleist i AAK-së në Kuvendin Komunal.

RH


MË SHUME NGA Komunat