508 gjoba për mosmbajtje të maskave në Maqedoni

508 gjoba për mosmbajtje të maskave në Maqedoni

Ministria e Punëve të Brendshme në Maqedoni njofton se ka vazhduar me aktivitetet për zbatimin e masave për mbrojtje nga coronavirusi, transmeton Telegrafi.

Nga kjo ministri thonë se mbrëmë janë dhënë 508 gjoba për mosmbajtje të maskës mbrojtëse.

MPB ju bën thirrje qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria, për parandalimin e COVID-19.


MË SHUME NGA Rajoni