Gjobiten 195 shoferë në Shkup

Gjobiten 195 shoferë në Shkup

Gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit policia ka dënuar 195 shfoerë, transmeton Telegrafi.

MPB njoftoi prej shoferëve që janë dënuar, 25 janë gjobitur për shkak se vozitjes pa leje, 19 për tejkalim shpejtësie dhe gjashtë për mosregjistrim.

Po ashtu janë shqiptuar 15 dënime për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, tetë për mospërdorim të rripit të sigurisë, shtatë dënime për motoçiklistët dhe 57 për parkim jo të rregullt.

Aksionet të këtilla do të ketë edhe gjatë ditëve të ardhshme.

“U bëjmë thirrje qytetarëve që t’i respektojnë rregullat në mënyrë që ta risim sigurinë në komunikacion”, thuhet në njoftimin e policisë.


MË SHUME NGA Rajoni