Spasovski: Vaksinimi përgjegjësi personale dhe shoqërore

Spasovski: Vaksinimi përgjegjësi personale dhe shoqërore

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski sot u vaksinua kundër Kovid-19 në pikën për vaksinim në sallën sportive “Pero Nakov” në Kumanovë.

Ai ka shprehur kënaqësi nga interesimi i kumanovarëve për vaksinim dhe ka shprehur falënderim deri te infermieret për zbatimin e procesit të imunizimit.


MË SHUME NGA Rajoni