Policia në Shkup regjistroi 168 kundërvajtje në komunikacion në Shkup

Policia në Shkup regjistroi 168 kundërvajtje në komunikacion në Shkup

Ministria e Punëve të Brendshme dje në territorin e Qytetit të Shkupit dje shqiptoi gjithsej 168 sanksione, mes të cilave 13 për vozitje me shpejtësi më të madhe nga e lejuara, 10 për vozitje pa patent shofer, 44 kundërvajtje që i shkaktua kalimtarët dhe katër për drejtim të automjetit nën ndikim të alkoolit, transmeton Telegrafi.

Janë shqiptuar gjashtë sanksione për përdorim të telefonit cellular, katër kundërvajtje që I shkaktuan ngasësit e motoçikletave, pesë për kalim në sinjal të mbyllur (dritë e kuqet), 65 sanksione për parkim të parregullt.

Kontrollet e përforcuara të policisë vazhdojnë.

Policia u bën thirrje qytetarëve t’I respektojnë rregullat e komunikacionit në mënyrë që ta rrisim sigurinë në rrugë dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta.