Maqedoni: 20 shkelje të orës policore

Maqedoni: 20 shkelje të orës policore

Ministria e Punëve të Brendshme në Maqedoni njofton se ka vazhduar me aktivitetet për zbatimin e masave për mbrojtje nga coronavirusi, transmeton Telegrafi.

Nga kjo ministri thonë se mbrëmë janë regjistruar 20 shkelje të orës policore.

MPB ju bën thirrje qytetarëve që t’i respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria, për parandalimin e COVID-19.