21 të vdekur nga Covid-19 në 24 orët e fundit në Greqi

21 të vdekur nga Covid-19 në 24 orët e fundit në Greqi

Greqia vijon të regjistrojë rënie sa i përket shifrave të viktimave nga COVID-19. 591 të infektuar pati në 24 orët e fundit.

Ndërkohë janë regjistruar 21 viktima, 10 më shumë se dje, dhe ky nivel mbetet shqetësues për autoritetet greke.

Lajmi i mirë është se numri i të intubuarve nëpër spitale vijon të jetë ulet duke shkuar në kuotën e 360 të tillëve së fundmi.