Drecun: Në Bruksel kishte regres

Drecun: Në Bruksel kishte regres

Kryetari i Komitetit për Kosovën në Kuvendin e Serbisë, Milovan Drecun, deklaroi se në takimin në Bruksel, brenda dialogut midis Beogradit dhe Prishtinës, kishte regres, jo progres, dhe vlerësoi se Matthew Palmer dhe Miroslav Lajcak ” plotësisht ia huqën me përgatitjen e takimit”.

 

Drecun thekson se përgatitja për takimin nuk ishte bërë si duhet, sepse sipas tij “kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, duhej të vihej në një pozitë që ai të vuante sanksione të caktuara nëse do të vazhdonte të sillej kështu”, raporton Tanjug.


MË SHUME NGA Rajoni