Haziri në M&A Mall - Led Com, e përgëzon pronarin për sukseset e mëdha
Sharr Travel

Haziri në M&A Mall - Led Com, e përgëzon pronarin për sukseset e mëdha

Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, ka vizituar sot kompaninë M&A Mall - Led Com, ku është pritur nga pronari, Refik Sabedini dhe punëtorët aty.

Haziri e ka përgëzuar pronarin Ramadani për sukseset e mëdha dhe gjenerimin e një numri të madh të vendeve të punës.

“Gjatë ditës vizitova M&A Mall - Led Com, ku operojnë biznese të ndryshme me mbi 100 punëtorë. E përgëzova pronarin Refik Ramadani për sukseset e mëdha dhe gjenerimin e një numri të madh të vendeve të punës. Do ta vazhdojmë bashkëpunimin e mirë me të gjitha bizneset e Gjilanit. Krenar me këtë biznes të suksesshëm!”, ka thënë Haziri.

Pronari i M&A Mall - Led Com, Refik Sabedini, ka falënderuar kryetarin Haziri për vizitën dhe bashkëpunimin e mirë që e kanë pasur në vazhdimësi.

#LDKGjilan #LDK160


MË SHUME NGA Komunat