Shkupi dhe Kumanova me më shumë raste aktive me coronavirus
Rajoni dhe Bota

Shkupi dhe Kumanova me më shumë raste aktive me coronavirus

Sipas raportit të Ministrisë së Shëndetësisë në vend aktualisht ka 6.187 raste aktive me coronavirus.

Më shumë raste aktive ka në qytetet Shkup-3.190 raste, Kumanovë-446, Veles-309, Prilep-245 dhe Manastir-201.

Qytetet që kanë më pak raste aktive janë Demir Kapija me 1 rast, Makedonski Brod-2, nga tre raste aktive kanl Pehçeva dhe Dojrani, ndërsa Dibra ka 6 raste aktive me coronavirus.

Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me COVID-19 në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 199.901, numri i të shëruarve 186.652, numri i të vdekurve 7.062


MË SHUME NGA Rajoni dhe Bota