Shoqata e Invalidëve në Suharekë reagojnë për rritjen e çmimeve
Sharr Travel

Shoqata e Invalidëve në Suharekë reagojnë për rritjen e çmimeve

Kryetari i shoqatës së invalidëve dhe pensionistëve në Suharekë, Rrahim Buzhala, ka reaguar lidhur me rritjen e çmimeve që ka ndodhur në Kosovë në ditët e fundit.

“Nuk kemi mundësi me pensionin që marrim të blejmë barna, ushqime, sidomos me rritjen e çmimeve që ka ndodhur në ditët e fundit”, ka thënë Buzhala.

Ai ka kërkuar nga qeveria që të shohin dhe kërkesat e tyre, për rritjen e pensionit pas rritjes së çmimeve.


MË SHUME NGA Komunat