PZAP e konfirmon: Mehmet Ballazhi i PDK-së kryetar i ri i Hanit të Elezit
Sharr Travel

PZAP e konfirmon: Mehmet Ballazhi i PDK-së kryetar i ri i Hanit të Elezit

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka konfirmuar se Mehmet Ballazhi i Partisë Demokratike të Kosovës do të jetë kryetar i ri i Hanit të Elezit.


MË SHUME NGA Komunat