Ndërroi jetë kryetari i parë i pasluftës së Podujevës, Sylejman Gashi
Sharr Travel

Ndërroi jetë kryetari i parë i pasluftës së Podujevës, Sylejman Gashi

Ka ndërruar jetë, kryetari i parë i pasluftës së Podujevës, Sylejman Gashi.

Njoftimi i plotë i Familjes:

Të nderuar familjar, miq e shoqëri,

Ju njoftojmë se sot, ndërroi jetë, Sylejman Qerim Gashi, duke na lënë të pikëlluar përjetësisht!
Varrimi bëhet nesër, me datën 1 dhjetor 2021 në orën 13:00, në varrezat e fshatit Dobërdol.

E pikëlluar,
Familja Gashi nga Dobërdoli dhe Prishtina


MË SHUME NGA Komunat