Leutrim Ajeti, zëvendëskryesues i Kuvendit të Komunës së Graçanicës
Sharr Travel

Leutrim Ajeti, zëvendëskryesues i Kuvendit të Komunës së Graçanicës

Sot në seancën inauguruese të Komunës se Graçanicës , Leutrim Ajeti ka dhënë betimin si asambleist i zgjedhur nga `Aleanca Shqiptare`, njëkohësisht është zgjedhur edhe zëvendëskryesues i Kuvendit të Komunës.

"Faleminderit të gjithëve për besimin dhe përkrahjen, do të jem zëri juaj në çdo kohë dhe do ta përfaqësoj besimin tuaj denjësisht, duke përfaqësuar të gjithë qytetarët pa dallim", ka shkruar ai në "Facebook".


MË SHUME NGA Komunat