KRU “Gjakova” shpall konkurs për drejtor të Departamentit Komercial
Sharr Travel

KRU “Gjakova” shpall konkurs për drejtor të Departamentit Komercial

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Gjakova”, ka shpallur konkurs drejtor të Departamentit Komercial.

Në konkursin e shpallur jepen në detaje kushtet dhe kërkesat për këtë pozitë.

Njoftimi i plotë:

Njoftim për Konkurs – Drejtor I/E  Departamentit Komercial

KRU “Gjakova” SH.A. ka shpallur konkurs  pune për poziten;

1. Drejtor I/E  Departamentit Komercial .

Inkurajojmë të gjithë profesionistët që përmbushin kriteret e konkursit që të aplikojnë!

Bashkangjitur gjeni linkun e konkursit, të publikuar në faqen zyrtare të Ujësjellësit:

https://ëëë.kru-gjakova.com/ëp-content/uploads/2021/11/Konkurs-Drejtor-I-Departamentit-Komercial.pdf


MË SHUME NGA Komunat