Vdiq mësimdhënësi dhe veterani i UÇK-së, Alush Krasniqi
   Komunat

Vdiq mësimdhënësi dhe veterani i UÇK-së, Alush Krasniqi

Ka vdekur në moshën 64 vjeçare, mësuesi dhe veterani i UÇK-së Alush Krasniqi, nga Drenoci i Malishevës.

I ndjeri ka punuar si mësimdhënës në shkollën "Visar Krasniqi" në vendlindje dhe i kishte mbetur edhe një vit pune deri në pensionim. Sipas njoftimeve ai ka vdekur nga një sulm kardiak.

Gjatë luftës ka qenë pjesëtar i Brigadës 122 "Imer Krasniqi" të UÇK-së.

Varrimi i të ndjerit bëhet sot në ora 15:30 në varrezat e fshatit Drenoc.