Disa tërmete në mëngjes dridhën Manastirin
Rajoni dhe Bota

Disa tërmete në mëngjes dridhën Manastirin

Enti seizmologjik në Republikën e Maqedonikën e Maqedonisë së Veriut ka raportuar tërmete të njëpasnjëshme në hapësirën mes Manastirit dhe Lerin në Greqi..

Epiqendra e tërmeteve ka qenë në Greqi ndërsa ka dridhur Manastirin disa herë, ndërsa më i fuqishmi ishte në 10:46 me nivel prej 3.0 të shkallës evropiane të vlerësimit të tërmeteve.

Tërmetët kanë filluar të ndjehen nga dita e dielë (10 janar), ku tërmeti më i madh prej 5,6 shkallë të Rihterit dridhi Manastirin.