Goditet një këmbësore në Arrlat të Drenasit
   Komunat

Goditet një këmbësore në Arrlat të Drenasit

Një veturë ka goditur një këmbësore sonte në fshatin Arrlat të Drenasit.

Telegrafi ka mësuar se këmbësorja është e moshës rreth 60 vjeç, dhe se lëndimet që ka marrë janë të rënda.

Lidhur me rastin, Telegrafi ka kontaktuar Policinë e Kosovës dhe është në pritje të një përgjigje.


APR
Romay Lift