Reduktime me ujë që tre muaj, banorët e Prizrenit protestojnë
   Komunat

Reduktime me ujë që tre muaj, banorët e Prizrenit protestojnë

Banorët e lagjes “Bajram Curri” të Prizrenit protestuan, të premten, për shkak se tash e tre muaj po kanë reduktime të ashpra me ujë.

Prizrenasit kërkuan furnizim të rregullt me ujë, t’u rritet presioni i shtypjes së ujit dhe të bëhet rishikimi i faturave pas reduktimeve.

Përgjegjësit nga kompania “Hidroregjioni Jugor” nuk qenë në gjendje të japin ndonjë afat kohor se kur mund të dilet nga ky problem, me të cilin po ballafaqohen rreth 5 mijë banorë të lagjes “Bajram Curri”.


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa