Drejtoresha për Kulturë në Mitrovicë premton angazhim për të rinjtë
   Komunat

Drejtoresha për Kulturë në Mitrovicë premton angazhim për të rinjtë

Drejtoresha për Kulturë, Rini dhe Sport, Valdete Idrizi, ka pritur të enjten në takim zëvendëskryesuesen Kuvendit Komunal të Komunës Veriore të Mitrovicës, Skender Sadiku.

Në këtë takim ata kanë biseduar lidhur me mundësitë e bashkëpunimit rreth aktiviteteve të përbashkëta kulturore dhe sportive, me fokus të veçantë për të rinjtë.

Në fund të këtij takimi drejtoresha, Valdete Idrizi ka theksuar se do të angazhohet maksimalisht për të rinjtë e Mitrovicës, pasi që është një nga prioritetet kryesore të qeverisjes.


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa