Kryetari Latifi ka caktuar ditën e enjte për takim me qytetarë
   Komunat

Kryetari Latifi ka caktuar ditën e enjte për takim me qytetarë

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi ka caktuar ditën e enjte për takim me qytetarë në zyrën e tij.

Takimet do të mbahen prej orës 13:00 deri orën 15:00.

Të enjten Latifi ka pritur qytetarë nga mjedise të ndryshme të komunës së Rahovecit, me të cilët ka biseduar veç e veç për hallet dhe problemet që i mundojnë ata.

“Takime të ngjashme do të mbahen çdo të enjte në zyrën e kryetarit Latifi, ku qytetarët do të marrin përgjigje në pyetjet dhe kërkesat e tyre”, ka njoftuar Komuna e Rahovecit.


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa