Ramosaj me rastin e 8 Marsit: Gratë janë arkitektet e vërteta të shoqërisë
   Komunat

Ramosaj me rastin e 8 Marsit: Gratë janë arkitektet e vërteta të shoqërisë

Kryetari i Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj ka uruar gratë me rastin e 8 Marsit duke i cilësuar ato si arkitetktet e shoqërisë.

Ai tha se përkushtimi i tyre në punë i bënë gratë të kenë një rol të pazëvendësueshëm në shoqëri.

Postimi i plotë i tij:
“Gratë janë arkitektet e vërteta të shoqërisë”

Çdo ditë e juaja qoftë e mbushur me respekt, vlerësim dhe dashuri, sepse përkushtimi që ju falni në jetë dhe në punë, bënë që roli juaj në shoqëri të jetë i pazëvendësueshëm.
Gëzuar 8 Marsi!

 


APR
Romay Lift