VIDEO-Caritasi zviceran vazhdon përkrahjen për Kosovën 
   Komunat

VIDEO-Caritasi zviceran vazhdon përkrahjen për Kosovën 

Caritasi Zviceran në Kosovë këtë vit do të mbështes edhe me dy projekte Kosovën, të cilat janë shumë me rëndësi për shoqërinë kosovare.

Kreshnik Basha menaxher i programit në  Caritasin Zviceran në Kosovë, mbështet projektin “Veprimi i Komunave për Riintegrim dhe Diasporë, i cili do të ndikojë në Zhvillim Ekonomik të Komunave Kosovare

“Këtë vit Caritasi fillon me dy projekte, të cilat realizohen me ministrinë përkatëse”, tha ai sot në RTK. Sipas tij këto projekte do të realizohen në bashkëpunim dhe koordinim me komunat e Kosovës.

Ai bëri me dije se projekti do të përfundojë në vitin 2024./SH.GASHI/


APR
Romay Lift