Xhaferi: E dënoj huliganizmin, dhunën dhe nxitjen e urrejtjes
Rajoni dhe Bota

Xhaferi: E dënoj huliganizmin, dhunën dhe nxitjen e urrejtjes

Kryeparlamentari, Talat Xhaferi përmes rrjeteve sociale ka shpërndarë pamje nga dëmtimet e objektit të Kuvendit si pasojë e protestave të dhunshme gjatë mbrëmjes së djeshme.

“Pasojat nga sjellja e mbrëmshme е egërsuar para Kuvendit. Pranoj dhe mbështes të drejtën e secilit në protestë, të shprehjes së qëndrimit. Vazhdimisht dhe fuqishëm e dënoj huliganizmin, dhunën, nxitjen e urrejtjes sepse ato nuk janë zgjidhja”, shkruan Xhaferi.


APR
Romay Lift