Ekipi i Kosovës parakalon në ceremoninë e Festivalit Olimpik Evropian
Sport

Ekipi i Kosovës parakalon në ceremoninë e Festivalit Olimpik Evropian

Uran Krasniqi/RTKLive

Ekipi Olimpik i Kosovës ka bërë parakalimin në ceremoninë hapëse të "EYOF Friuli Venezia Giulia 2023"

Flamuri është bartur nga Lirika Deva dhe Klos Vokshi. 
Festivalit Olimpik Evropian për të Rinj (EYOF) 2023 po mbahet në Trieste të Italisë.  
Ekipi olimpik i Kosovës përfaqësohet me tre skitarët: Lirika Deva, Engji Sefaj dhe Klos Vokshi. 


MË SHUME NGA Sport