Maqedoni, 24 maji ditë jo pune për të gjithë qytetarët
Sharr Travel

Maqedoni, 24 maji ditë jo pune për të gjithë qytetarët

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale informon se në pajtim me Ligjin për festa në Maqedoni, 24 maji (e premte) – Dita e Shën Kirilit dhe Metodit, do të jetë ditë jo pune për gjithë qytetarët.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale qytetarëve të vendit ua uron këtë ditë.

Theksojmë se ditë jo pune për gjithë qytetarët e vendit do të jetë edhe dita e parë e Fitër Bajramit, e cila është më 4 qershor (e martë).