Bashkia e Shkupit me aksion për rrënimin e ndërtimeve të paligjshme
Sharr Travel

Bashkia e Shkupit me aksion për rrënimin e ndërtimeve të paligjshme

Pas paralajmërimeve të shumta nga mëngjesi i sotëm ka filluar rrënimi dhe aksioni kundër ndërtimeve të paligjshme në Komunën Qendër.

Në cak të inspektoratit kanë qenë lokalet. Gjithsej 16 pronarë të tarracave të verës, vetëm mbrëmë kanë marrë vërejtje se të njëjtit kanë shkelur rregulloren dhe se duhet ti rrënojnë objektet, mirëpo pasi që nuk kanë ndërmarrë vetë një hap të tillë, është detyruar komuna që ditëve në vijim të rrënojë të gjitha ndërtimet pa leje.

Pas paralajmërimeve të shumta nga mëngjesi i sotëm ka filluar rrënimi dhe aksioni kundër ndërtimeve të paligjshme në Komunën Qendër.

Në cak të inspektoratit kanë qenë lokalet. Gjithsej 16 pronarë të tarracave të verës, vetëm mbrëmë kanë marrë vërejtje se të njëjtit kanë shkelur rregulloren dhe se duhet ti rrënojnë objektet, mirëpo pasi që nuk kanë ndërmarrë vetë një hap të tillë, është detyruar komuna që ditëve në vijim të rrënojë të gjitha ndërtimet pa leje.