Moti sot në Maqedoninë e Veriut, shumë i nxehtë dhe me erë të lehtë 

Moti sot në Maqedoninë e Veriut, shumë i nxehtë dhe me erë të lehtë 

Moti sot në Maqedoninë e Veriut do të jetë shumë i nxehtë, me erë të lehtë kryesisht lindore. UV rrezet do të jenë 9.

Temperatura e mëngjesit do të lëvizë prej 13 deri 21 gradë, ndërsa ajo e ditës prej 31 deri 40 gradë Celsius.

Në Shkup dhe rrethinë moti do të jetë i ngjashëm me temperaturë të mëngjesit deri 21 gradë, ndërsa ajo e ditës deri 39 gradë Celsius.

Mos hani shumë ëmbëlsira! Ditë të mbarë!