​Kapen 22 migrantë në Maqedoninë Veriore

​Kapen 22 migrantë në Maqedoninë Veriore

Policia kufitare e Maqedonisë Veriore ka gjetur 22 migrantë nga Pakistani dhe Bangladeshi në një automjet jashtë rrugës, njoftoi sot policia, duke shtuar se shoferi ishte arrestuar.

Mërgimtarët u gjetën të shtunën pasdite në jug të Maqedonisë Veriore, afër Demir Kapisë.

Policia beson se migrantët hynë në vend në mënyrë të paligjshme nga Greqia dhe thanë se ata do të ktheheshin në atë vend.

Mërgimtarët aktualisht janë vendosur në një strehë në Gjevgjeli.

Policia e Maqedonisë Veriore thotë se 10.017 migrantë ishin ndaluar të hynin në gjysmën e parë të vitit.