Zhvillohen stërvitje ushtarake në një zonë malore në Bullgari
Sharr Travel

Zhvillohen stërvitje ushtarake në një zonë malore në Bullgari

Nga data 9 deri më 20 shtator 2019 në rajonin e qytetit Smoljan, në Bullgarinë Jugore, 600 nëpunës ushtarakë  nga Bullgaria, Rumania, Polonia, Çekia, Austria dhe nga Qendra e NATO-s në qytetin Polçe –Slloveni, stërvitin veprime taktike për mbrojtje në një zonë malore.

Në stërvitjen ushtarake me emrin “Rodopi-2019”, Bullgaria është e prezantuar prej 490 luftëtarësh në formacionet alpine, të artilerisë, të mekanizuara, të inxhinierisë dhe në ato stërvitore të Forcave të Armatosura.