Bërnabiq te Merkeli në Berlin më 18 shtator

Bërnabiq te Merkeli në Berlin më 18 shtator

Kancelarja gjermane Angela Merkel do ta pres në takim në Berlin kryeministren serbe, Ana Brnabiq më 18 shtator.

Siç thuhet në planin e aktiviteteve në faqen e internetit të kancelares gjermane, temat kryesore të diskutimit do të jenë marrëdhëniet bilaterale, ekonomia dhe çështjet që lidhen me politikën e jashtme dhe evropiane raportojnë mediat serbe.