Osmani kërkon mbështetje për nisjen e negociatave me BE-në në tetor

Osmani kërkon mbështetje për nisjen e negociatave me BE-në në tetor

Zëvendëskryeministri i angazhuar për çështje evropiane, Bujar Osmani sot do të qëndrojë për vizitë pune në Republikën e Polonisë, ndërsa temë qendrore e takimeve që do t’i ketë do të jenë perspektivat evropiane të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe mbështetja polake në prag të vendimit për fillim të negociatave të Samitit të BE-së në tetor.

Në kuadër të vizitës në Varshavë, Osmani do të takohet me sekretarin shtetëror për çështje evropiane në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Polonisë, Konrad Shimanski, ndërkaq do të takohet edhe me shefin e diplomacisë polake, Jacek Çautoviç.

Zëvendëskryeministri i angazhuar për çështje evropiane, Bujar Osmani sot do të qëndrojë për vizitë pune në Republikën e Polonisë, ndërsa temë qendrore e takimeve që do t’i ketë do të jenë perspektivat evropiane të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe mbështetja polake në prag të vendimit për fillim të negociatave të Samitit të BE-së në tetor.

Në kuadër të vizitës në Varshavë, Osmani do të takohet me sekretarin shtetëror për çështje evropiane në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Polonisë, Konrad Shimanski, ndërkaq do të takohet edhe me shefin e diplomacisë polake, Jacek Çautoviç.