Xhaferi për vizitë në Kazakistan

Xhaferi për vizitë në Kazakistan

Siç deklarojnë nga kabineti i kryetarit të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi së bashku me Enes Ibrahimi do të vizitojnë Kazakistanin.

Ai sot dhe nesër do të merr pjesë në takimin e kryetarëve të kuvendeve të vendeve të Euroazisë me tmë: Euroazija e Madhe: Besim, partneritet”, e cila do të mbahet në Nur-Sultan në Kazakistan.

Në takim do të marrin pjesë delegacione nga gjashtëdhjetë vende dhe 39 kryetar të kuvendeve kombëtare nga Evropa dhe Azia.